Információk a Cofidis Webshop Hitelről

Néhány érv a Cofidis Áruhitel mellett:

 • Kényelmes hiteligénylés, mert mindent otthonról, utánjárás nélkül intézhet.
 • Szakszerű segítségnyújtás, mert kombináltuk az online vásárlást a Cofidis munkatársak által végzett telefonos előminősítéssel. Ezáltal azonnal tudunk válaszolni az előminősítés során felmerülő kérdéseire.
 • Kedvező feltételek, mert 30 000 Ft-tól 1 500 000 Ft hitelösszegig, megvalósíthatja elképzeléseit.
 • Nem kell postáznia: a szerződéscsomagot kizárólag e-mailben, a postázási idő kihagyásával, rögtön az előminősítést követően juttatjuk el Önhöz. A szükséges dokumentumokat és a kinyomtatott, előre kitöltött szerződést pedig futárunk hozza el Öntől.
 • Biztonságos, mert adatait egy zárt bírálati rendszerben kezeljük, nem kell az internetre bíznia bizalmas személyes és pénzügyi adatait.

FONTOS: a Konzolok Szervize és a Cofidis közös akciójában augusztus 14 és szeptember 30 között 0% THM mellett tud áruhitelt igényelni! A részleteket ITT találja!

Reprezentatív példa :
Hitelösszeg: 1.500.000,-Ft
Referencia THM:
24,99%
Önrész: 0,-Ft
Futamidő: 60 Hónap
Törlesztő részlet: 42 127,-Ft
Kezelési költség: 0,-Ft
Fizetendő teljes összeg: 2 527 645,-Ft
Hitel teljes díja: 1 027 645,-Ft

A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9. § (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a THM mértékével megegyezik. A tájékoztatás nem teljes körű; a feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja.

A Game Studio Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe és a Game Studio Kft. alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.

GYIK

A megrendeléstől számítva mikor vehetem kézhez a terméket?
A termék kiszállítása maximum 2 hét alatt megtörténik. Önnek nem kell mást tennie, mint az e-mailben kapott szerződést két példányban kinyomtatni, és a szükséges igazoló dokumentumokat (a szerződésben található színes anyag alapján) összekészíteni.

Mit tegyek a szerződéssel?
Amennyiben kinyomtatta a szerződést és összekészítette a szükséges dokumentumokat várja futárunk jelentkezését, vagy Ön is felveheti a kapcsolatot a futárszolgálattal a 061-501-0306-as telefonszámon. A kapcsolatfelvételre 3 munkanapja van.

Milyen határidőket kell betartanom?
Amennyiben hitelkérelme pozitív előminősítést kap, 3 munkanap áll rendelkezésére, hogy a kapcsolatot futárszolgálatunkkal felvegye. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kapcsolatfelvételt követően 10 munkanap áll az Ön rendelkezésére, hogy a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt összegyűjtse és a futárszolgálat számára átadja.
Amennyiben a pozitív hitelminősítést követő 15. munkanapig a hiteligénylés folyamatában nem történik előrelépés, úgy tekintjük, hogy a továbbiakban nem áll fenn a vásárlási és hitelfelvételi szándéka, és kérelmét lezárjuk!

Technikai hiba esetén kihez fordulhatok?
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a következő számon: 061-413-0429

A Cofidis Webshop Hitellel kapcsolatban hol érdeklődhetek?
A Cofidis ügyfélszolgálatán: 061-354-5000

Szükséges dokumentumok

Személyi igazolvány - a fényképes és az érvényességi oldal fénymásolata
Lakcímkártya - csak a lakcímet tartalmazó oldal másolata
Adókártya - az első oldal másolata

Jövedelemigazolás
500 000 Ft alatt:

 • Alkalmazott: Egy 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat minden oldalának másolata, arról a számláról, ahová a jövedelem érkezik. (A bankszámla formátuma lehet: eredeti, fénymásolat vagy online bankból kinyomtatott kivonat.) vagy Munkáltatói igazolás
 • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata: amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

500 000 Ft felett:
 • Alkalmazott: Munkáltatói igazolás
 • Nyugdíjas: Nyugdíj éves elszámoló lap másolata: amennyiben Ön véglegesített rokkantnyugdíjas, ezen felül a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított határozat a véglegesítésről.

 

A hiteligénylés alapfeltételei

 • 18. életév betöltése
 • Európai Uniós állampolgárság
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, min. nettó 65 000 Ft-os jövedelem
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

Asztali nézet