The Inpatient PS4 (PlayStation VR)

Korhatár 18+

Státusz Raktáron

Jótállás 12 hónap


Ingyenes szállítással!

Bruttó ár: 11890Ft

Kosárba
Ingyenes szállítással

A termékhez adjuk ajándékba

- dinamikus téma
- Abb / Billy / Blackwood / Bragg avatarok


the_inpatient_ps4_vasarlas_elorendeles
Az Inpatient egy izgalmas és borzongató utazás az Until Dawn világába, illetve annak egyik legfontosabb helyszíneként ismert szanatórium múltjába, melyet kifejezetten a PSVR képességeire szabtak. 

the_inpatient_vasarlas_elorendeles_ps4


Egy rejtélyes szanatórium, egy amnéziás beteg, egy szörnyű titok... a The Inpatient segítségével betekintést nyerhetsz az Until Dawn-ban megismert Blackwood Pines szanatórium tragikus történetébe, melyet a PlayStation VR képességeinek köszönhetően rémisztő közelségből élhetsz át. Egy emlékek nélküli páciens bőrébe bújva fedezd fel az elmegyógyintézet 60 évvel ezelőtti verzióját, deríts fényt az ott folyó rejtélyes összeesküvésre és a saját identitásodra de vigyázz! Az igazság lehet egyáltalán nem fog tetszeni...

Ebben a hátborzongató PlayStation 4 exkluzív horrorjátékban végig az ijesztő események középpontjában érezheted magad és csakis rajtad áll, hogy barátaid közül ki éli túl a kalandot! Minden egyes apró döntésed súlyos következményekkel járhat, így jól át kell gondolnod minden lépésed. Pontot tudsz tenni a szanatóriumban folyó rémisztő eseményekre vagy hagyod, hogy elnyeljen a sötétség... A választás a te kezedben van!